Ferguson: peame lahendama probleemi Xavi-Messi-Iniesta

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alex Ferguson
Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Kui Manchester Unitedi jalgpallimeeskond on sisuliselt kindlustanud endale Inglismaa meistritiitli (kahest viimasest kohtumisest on vaja teenida selleks vaid üks punkt – toim.), siis nende peatreener Alex Ferguson mõtleb juba Meistrite liiga finaalile FC Barcelonaga.

Meistrite liiga finaal toimub 28. mail Wembley staadionil. «Meil on kolm nädalat aega, et kohtumiseks Barcelonaga valmistuda ning me vajame seda,» sõnas Ferguson Sportsmailile.

Fergusonil on kindlasti mõtteainet, kuna kaks aastat tagasi toimunud Meistrite liiga finaalis jäi Barcelona peale 2:0. «Meie ülesandeks on lahendada probleem Xavi-Messi-Iniesta. Kõik otsivad sellele lahendust, kuna nad on tõeliselt silmapaistvad jalgpallurid,» rääkis Ferguson. «Kuid ka meil on mängijaid, kes võivad kõikidele meeskondadele palju pahandust tekitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles