Vladimir Klitško: vend Vitali löögid oleks Haye jaoks liiga tugevad

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali ja Vladimir Klitško.
Vitali ja Vladimir Klitško. Foto: SCANPIX

Kuigi David Haye soovib poksiringis kohtuda mõlema Klitškoga, selgitas Vladimir Klitško, miks just tema poksiringi astub.

«Meil oli selle üle pikk arutelu, kuna tahtsime mõlemad Haye'ga poksida. Lõpuks viskasime münti ja mina võitsin,» sõnas Vladimir Klitško, vahendab boxingscene.com.

See juhtus aga aastal 2009. ning 20. juunil pididki Vladimir Klitško ja Haye esialgu kohtuma. Paraku lükati matš edasi ning Haye soovis vastamisi minna hoopis Vitali Klitškoga. Leping oli peaaegu sõlmitud, kuid siis otsustas Haye teise tee kasuks, mis tõi talle lõpuks matši Nikolai Valujeviga. Kui uuesti Haye ja Klitškode matš päevakorda tuli, kasutas Vladimir Klitško aga eesõigust.

«Ütlesin Vitalile, et mina olin järjekorras esimene ja seega lähen ringi mina. Pealegi ütlesin Vitalile, et David Haye ei tahagi tegelikult sinuga poksida, kuna sinu löögid on liiga tugevad ning Haye tahab nõrgema Klitškoga vastamisi minna,» märkis Vladimir Klitško.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles