Vassiljev: olen tavaline mees, lihtsalt olen imekoondise liige!

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti alistas Põhja-Iirimaa 2:1
Eesti alistas Põhja-Iirimaa 2:1 Foto: SCANPIX

Konstanin Vassiljev lõi kaks väravat ning aitas Eesti koondisel EM-valikmängus 2:1 alistada Põhja-Iirimaa. Tagasihoidliku mehena kiitis Vassiljev loomulikult kaaslasi.

«Olen tavaline mees, lihtsalt olen imekoondise liige. Kõik teevad väga palju tööd selle heaks. Atmosfäär meeskonnas on lihtsalt imeline,» sõnas Vassiljev. «Kui laiemalt rääkida, siis meeste valik ja nende paranenud koduklubid tõstavad meie taset. Meil on meeskonnas 20 mängijat ja keegi ei solvu, kui ta mängida ei saa. Kõikidel tekivad oma võimalused.»

Loomulikult oli vahetusest sekkunud Vassiljevil kiidusõnu ka peatreener Tarmo Rüütli kohta. «Ta teab täpselt, millal kedagi platsile panna. Väravad olid tänases mängus lihtsalt aja küsimus,» lisas Vassiljev.

Ajakirjanikega vesteldes tunnistas poolkaitsja, et penalti olukorrale eelnenud situatsioonis rikkus ka tema natuke reegleid ja hoidis vastasest kinni.

«See oli enne karistusala ja kohtunik ei näinud,» muigas Vassiljev. «Siis liikusime juba edasi karistusalasse ja see oli kindel penalti.»

Kui Vassiljev ei saanud hiljutise trauma tõttu algkoosseisus väljakule tulla, siis platsil tundis ta ennast kindlalt.

«Sel hetkel oli juba nii palju adrenaliini sees ja olukord oli, kas kõik või mitte midagi,» lisas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles