Piiroja, Purje ja Kink jäid mänguajata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja.
Raio Piiroja. Foto: Toomas Huik

Iirimaa mänguks Eesti koondise koosseisu kuuluvad Raio Piiroja, Tarmo Kink ja Ats Purje ei osalenud oma koduklubide eilsetes kohtumistes, vahendab Soccernet.ee.

Piiroja jäi Vitesse Arnhemi pingile, vaadates sealt meeskonna 0:1 võõrsilkaotust NAC Breda vastu. Marko Meeritsat mänguks üles ei antud. Vitesse jäi hetkel Hollandi kõrgliigas neljandale kohale, kuid võib selle positsiooni vooru teiste mängude järel kaotada.

Purje ega Kink ei kuulunud oma meeskonna koosseisu, kui Achna Ethnikos (Purje) mängis Küprose kõrgliigas väravateta viiki Enosisega ning Middlesbrough (Kink) alistas Inglismaa esiliigas 1:0 Watfordi.

Mänguaja üle ei ole täna põhjust hõisata ka mitmetel teisetel Eesti mängijatel. Vjatšeslav Zahovaiko ei pääsenud platsile Ungaris Debreceni VSC 1:0 võidumängus Szombathelyi Haladase üle, samuti Daniil Ratnikov Bulgaarias Varna Cherno More 2:0 võidumängus Beroe üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles