Londoni Chelsea alistas põnevusmängus Manchester City

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard (vasakul) on saatnud palli Joe Hart'i valvatavasse puuri ja vormistanud kohtumise lõppseisu.
Frank Lampard (vasakul) on saatnud palli Joe Hart'i valvatavasse puuri ja vormistanud kohtumise lõppseisu. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel kohtusid esmaspäeva hilisõhtul põnevuskohtumises Londoni Chelsea ja Manchester City. Koduväljakul mänginud Chelsea teenis 2:1 võidu.

Tabeliliider City asus kohtumist 2. minutil Mario Balotelli tabamusest juhtima. Esimene poolaeg lõppes aga viigiseisul, kuna 34. minutil oli täpne Raul Meireles.

Teise poolaja alguses jäi City vähemusse, kuna 58. minutil teenis mängu teise kollase kaardi äärekaitsja Gael Clichy.

Kohtumise lõppseisu vormistas Frank Lampard 82. minutil. 73. minutil vahetusest Raul Meirelesi asemele väljakule tulnud Lampard oli täpne penaltipunktilt. Chelsea teenis penalti, kuna City kaitsja Joleon Lescott peatas karistusalas käega Daniel Sturridge löögi.

ManCity jaoks oli see Premier League's sel hooajal alles esimeseks kaotuseks. Varasemalt oli neil kirjas 12 võitu ja kaks viiki.

City hoiab vaatamata kaotusele 38 punktiga tabelis esikohta. Teisel kohal on Manchester United 36 silmaga. Chelsea ja Tottenham jagavad 31 punktiga kolmandat kohta, Tottenham on seejuures pidanud ühe kohtumise vähem. Londoni Arsenal on 29 silmaga viies ja Liverpool 26ga kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles