NBAs plaanitakse jätkuvalt mitut suurtehingut

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dwight Howard
Dwight Howard Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA on viimasel ajal kõige rohkem kõneainet pakkunud New Orleans Hornetsi tagamängija Chris Paul, kelle tulevikku on kõige rohkem seostatud Los Angelese klubide Lakersi ning Clippersiga.

Kui Los Angelese klubide senised üritused pole tulemusi toonud ning vahepeal oli Lakers väidetavalt ka mängujuhi jahtimisest loobunud, siis nüüd üritatakse taas Paul enda ridadesse meelitada, kirjutab ESPN.

Praegu peetakse siiski pigem tõenäolisemaks, et Paul siirdub Clippersisse ning hakkab mängima koos noore superstaari Blake Griffiniga. Lakers on samal ajal Pauli saamiseks tõenäoliselt valmis loobuma Pau Gasolist.

Suurt tähelepanu tõmbab endale ka Orlando Magicu keskmängija Dwight Howard, keda jahivad samuti mitu NBA klubi.

ESPNi andmetel on praegu kõige tõsisemat tööd Howardi hankimiseks tegemas New Jersey Nets ning nimetatud meeskonnaga oleks huvitatud liituma ka mängumees ise. Magic ja Nets kaasaks tõenäoliselt tehingusse ka Portland Trail Blazersi ja tööandjat vahetaks siis juba mitu mängumeest.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles