Kotenko: ma pole öelnud, et ei julge Bakuusse naasta

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

«Ei julge ja ei taha. Kahjuks,» olevat Artur Kotenko Õhtulehe väitel Aserbaidžaani naasmise kohta öelnud. Azerisport.com uuris Eesti jalgpallikoondise väravavahilt, miks ta nii ütles, ja Kotenko vastas, et ei öelnudki, vahendab Soccernet.ee.

«See on arusaamatus. Ma ei ole kunagi niimoodi öelnud. Ajakirjanik kas tõlgendas mind valesti või lisas ise need sõnad. Ta küsis minult, kas ma tahaksin Aserbaidžaani naasta, ja ma vastasin lihtsalt «ei». Aga mida see kartmine peaks tähendama? Mul ei ole mingit põhjust Bakuud karta,» tõdes Kotenko.

Kotenko sõnas ka, et ta ise ei ilmutanud soovi Bakuu Ravanist lahkuda: «Põhjus, miks ma lahkusin, on see, et klubi ise tahtis mu lahkumist. Võib öelda, et mu esitused ei rahuldanud juhtkonda.»

Hetkel Nõmme Kalju treeningutel osalev kindamees kinnitas, et Ravan on talle võlgu, kuid ei olnud nõus summat avalikustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles