Norra suusataja peatas tema autosse sisse murdnud päti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Størmer Steira
Kristin Størmer Steira Foto: Nordic Focus

Õbluke Norra suusataja Kristin Størmer Steira sattus täna hommikul peale pätile, kes oli tema autosse sisse murdnud. 30-aastane naine ei kaotanud pead ja püüdis mehe kinni ning sai kätte ka kõik autost varastatud asjad.

«Ta proovis minema joosta, aga ma jooksin talle järele,» selgitas Steira VG Nettile.

Steira avalikustas juhtunu oma Twitteri kontol. «Misasja? Läksin auto juurde ja mingi mees oli minu autos. Ta lükkas mind eemale ja hakkas jooksma, aga jooksin talle järele ja sain kõik asjad tagasi,» kirjutas Steira.

Steira selgitas VG Nettile, et kuna ta varast ehmatas, langes mehe saagiks üksnes mobiiltelefon, kuid kuna suusataja talle järele jooksma hakkas, viskas mees selle käest ja jäi seega tühjade käteta. «Selles suhtes läks hästi,» nentis Steira, kes lõpetas jooksmise, kui oli telefoni tagasi saanud.

Norralanna selgitas, et ka mõned möödujad üritasid varast kinni pidada, kuid mehel õnnestus lõpuks siiski plehku panna. «Aga tänan neid inimesi,» sõnas Steira.

Steiral pole praegu just kõige kergem periood – pärast Tour de Skid jäi ta haigeks, seejärel otsustasid nad abikaasaga lahutada ning tagatipuks keelasid arstid tal eelmisel nädalal Rõbinski MK-etapil startida, kuna naine on ohtlikult kõhnunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles