Redknapp võib EMil juhendada Inglismaa koondist

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale
Harry Redknapp on peamine kandidaat Inglismaa koondise peatreeneri kohale Foto: SCANPIX

Tottenham Hotspuri jalgpallimeeskonna peatreener Harry Redknapp tunnistas, et ta võib suvisel EMil juhendada Inglismaa koondist.

Redknappi on pikalt seostatud Inglismaa koondise peatreeneri kohaga ning nüüd avaldas 64-aastane inglane, et ta võib lühiajaliselt olla ka kahel ametipostil, kirjutab The Sun.

«Mul on praegu hea töökoht ja ma töötan koos heade inimestega ja mul on korralik meeskond. Meil on praegu tabelis väga hea seis ning see ei oleks Tottenhami suhtes aus, kui ma praegu ametist loobuksin,» sõnas Redknapp. «Pean praegu tõsiselt keskenduma Tottenhamile. Lühiajaliselt on võimalik seda tööd (juhendada Inglismaa koondist – toim.) teha ka osalise tööajaga.»

Redknappi sõnul oleks tema praeguses seisus võimalik EMil koondist juhendada, kuid seejärel peaks peatreeneriks saama mees, kes saab keskenduda vaid ühele asjale.

«Euroopa meistrivõistluseid silmas pidades ei oleks see probleem, kuid uue Premier League hooaja alguses peab treener olema vaid klubitreener või siis keskenduma koondisele. Pikaajaliselt ei ole võimalik kahte tööd korraga teha,» sõnas Redknapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles