Gaim: finišis nutsin rõõmust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusataja Grete Gaim krooniti Soomes Kontiolahtis toimuvatel noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel noorte arvestuses jälitussõidus maailmameistriks.
Laskesuusataja Grete Gaim krooniti Soomes Kontiolahtis toimuvatel noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel noorte arvestuses jälitussõidus maailmameistriks. Foto: Andreas Nigol

Laskesuusatamise jälitussõidus noorte maailmameistriks kroonitud Grete Gaim lasi pärast finišit emotsioonidel möllata. «Juba finišisirgel lasin tempo alla ja juubeldasin. See oli väga hea tunne – langesin lumele ja valasin mõned rõõmupisarad,» rääkis õnnelik piiga pärast autasustamist.

Gaim tunnistas, et enne võistlust ei unistanud ta kullast, küll aga medalist. Viimase tiiru eel oligi ta kinni pronksmedalis. «Viimasesse tiiru sõites mõtlesin, et ära riku nüüd oma pronksivõimalust ära. Ma ei tea, kuidas suutsin kõik viis märki maha lasta, aga olen selle nulli üle väga õnnelik,» õhkas ta. Kuna tema ees olnud tüdrukud pidid minema trahviringidele, kerkiski Gaim liidriks ja hoidis esikohta lõpujooneni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles