Kanter võidust: tehniline pool ei olnud päris see, mida tahaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: SCANPIX

Esmaspäeval Linzis võidutsenud kettaheitja Gerd Kanter sai esikoha kirja ka Lausanne’is toimunud Teemantliiga võistlusel, kus tema tulemuseks oli 65.79.

Suurimat konkurentsi pakkusid eestlasele britt Lawrence Okoye, kes oli tulemusega 65.27 teine ja 65.24ga kolmanda koha saanud Hispaania esindaja Yennifer Frank Casanas.

«Sellel võistlusel oli kõige tähtsam koht ja selles mõttes sai eesmärk saavutatud. Tehniline pool ei olnud päris see, mida tahaks,» sõnas Kanter.

Teemantliiga ketteheite arvestuses kerkis Kanter nüüd üheksa silmaga kindlaks liidriks. Seni esikohta hoidnud Ehsan Hadadi leppis täna seitsmenda kohaga ning punkte juurde ei saanud ja jääb nüüd eestlasest maha kolme silmaga. Kolmandal kohal on ungarlane Zoltan Kövago 5 punktiga, kuid tema kannab praegu teatavasti kahe aasta pikkust võistluskeeldu.

«Eks ma olen ka eelmistel aastatel heas seisus olnud, kuid lõpuks on karikas läinud kellelegi teisele. Enne viimast võistlust ei saa tõenäoliselt ennast kindlalt tunda,» arvas Kanter.

Kettaheitjatel on tänavu Teemantliigas kavas veel kaks võistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles