Josh Pace kavatseb mängida NBAs

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Inga Höglund
Copy
Josh Pace (valges)
Josh Pace (valges) Foto: Toomas Huik.

Möödunud hooajal BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonnas enamasti varumeestepingilt mängudesse sekkunud ameeriklasest tagamängija Josh Pace loodab tänavu pääseda mõnda NBA meeskonda.

Pace selgitas, et mitmed NBA tiimid on juba huvi üles näidanud ja mees loodab USAsse jääda. Pace tahab mängida ühe aasta NBA D-liigas (NBADL) ehk liigas, mis on vaid ühe sammu kaugusel NBAsse pääsemisest.

«LA Clippers on huvitatud ning võib-olla Indiana Pacers ja Cleveland Cavaliers samuti. Tunnen, et olen nüüd parem mängija. Tunnen, et minu aeg on käes,» selgitas Pace kodukoha päevalehele Griffin Daily News. «NBAs juhtub palju poliitilisi asju. Palju sõltub sellest, kes treenerile meeldib ja millist mängu tiim mängib. Ma ei anna alla. Ma kavatsen üritada NBAsse pääseda kuni rattad kukuvad küljest.»

Pace on varemgi üritanud NBAsse pääseda, kuid seni tulutult. 2005. aastal mängis mees Utah Jazzi ridades suveliigas ning 2008. aastal käis end proovile panemas Miami Heati, Indiana Pacersi ja Golden State Warriorsi juures.

Artiklis on ka mainitud, et just Pace vedas tänavu Kalevi meistritiitlini.

«Ma saanuks teha mängus keskmiselt 30 punkti ja nii, kuid see pole minu stiil. Ma pole kunagi olnud põhiline viskaja oma meeskondades – olen üritanud olla meeskonnamängija, võttes ka lauapalle, tehes resultatiivseid sööte,» sõnas ta.

Märksõnad

Tagasi üles