Eestist pärit Michael Roos lõpetas pika NFLi karjääri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennessee Titansi mängijad, vasakul Michael Roos.
Tennessee Titansi mängijad, vasakul Michael Roos. Foto: SCANPIX

Eestist pärit ameerika jalgpallur Michael Roos lõpetas ookeanitaguses profiliigas NFL oma kümme aastat kestnud mängijakarjääri, vahendab ESPN.

2005. aastal drafti teise ringi valikuna Tennessee Titansisse valitud Roos vigastas lõppenud hooajal põlve ja käis operatsioonil ning tema hooaeg jäi vaid viie mängu pikkuseks. Eestis sündinud, ent 10-aastasena USAsse kolinud mängija ütles juba detsembris, et kaalub sportlaskarjääri lõpetamist.

«Tänan kõiki meeskonnakaaslasi, kellega koos olen mänginud. Mul on hea meel alustada uut elu ja teha seda täie tervise juures. Ma ei tea täpselt, mis mind ees ootab, aga tean, et seal on sõbrad, reisimine, õlu, sigarid ja viski - kõik, mida mees võib tahta,» kirjutas Roos oma Instagrami kontol.

Viimane hooaeg oli Roosile Titansis ka lepingu järgi viimane aasta ning tema positsioonile valiti draftist Taylor Lewan.

Enne tema jaoks viimaseks jäänud hooaega pidas Roos NFLi koormustele hästi vastu, jättes senise karjääri jooksul vigastuse tõttu vahele vaid ühe mängu 2012. aastal ja sedagi pimesoole operatsiooni tõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles