Levadiast lahkub veel põhimehi ning eelarve väheneb neljandiku võrra

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna FC Levadia mängijad.
Tallinna FC Levadia mängijad. Foto: Margus Ansu

Lõppenud hooajal Eesti jalgpallimeistrivõistlustel hõbemedaliga leppima pidanud Tallinna Levadia meeskond plaanib uueks hooajaks koosseisus mitmeid muudatusi. Kui üks senine põhitegija on juba meeskonnast ära läinud, siis samasuguseid uudiseid on lähiajal veel tulemas.


Eile teatas Levadia, et poolte kokkuleppel lõpetati leping brasiillase Felipe Nunesega. «Ta oli meie jaoks liiga kallis mängija,» põhjendas Levadia tegevjuht Sergei-Hohlov Simson suvel klubiga liitunud brasiillase teenetest loobumist.

On selge, et Nunes pole kahe hooaja vahel ainus mängumees, kes Levadia ridadest lahkub.
«Kindlasti tuleb loobuda veel mõnest põhitegijast, kuid läbirääkimised alles käivad. Tahame teha noorenduskuuri,» selgitas Hohlov-Simson, kes lisas, et tuleval hooajal tuleb arvestada ka väiksema eelarvega kui tänavu. «Kui suurusjärkudest rääkida, siis raha on umbes neljandiku võrra vähem.»

Kui mõne kogenud palluri teenetest soovitakse loobuda, siis osa noori ja andekaid mehi on plaanis Levadial ka rahaks teha ja välisklubisse müüa. «Taijo Tenistega tegeleme praegu väga aktiivselt. Lisaks võiks kaaluda ka Igor Morozovi müümist, kuid ta läbib ajateenistust ning seetõttu pole tema lahkumine enne suve võimalik,» avaldas Levadia tegevjuht.

Suvel loobus Levadia Igor Prinsi teenetest ja määras uueks juhendajaks Aleksandr Puštovi, tõenäoliselt jätkatakse Puštovi taktikepi all ka uuel aastal.

«Praegu oleme tema tegutsemisega rahul, kuid uut lepingut veel sõlmitud ei ole. Siiski peab keegi hakkama varsti uut meeskonda komplekteerima,» märkis Hohlov-Simson.

Küsimusele, kas Tartu Tammeka ridadest lahkunud endine Levadia abitreener Marko Kristal võib taas nendega liituda, vastas Levadia tegevjuht: «Seda teemat ei kommenteeriks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles