Rüütli: väravad tulid tänu Rähni võimsale peamängule

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kiitis pärast Omaani 2:1 alistamist meeskonda, et vaatamata kuumale ilmale suudeti lõpuni võidelda.

«Au ja kiitus meestele, kes suutsid sellise erakorralise pingutuse vastu pidada. Meestel oli väljakul krampe ja kõike,» kiitis Rüütli meeskonda, kes pidi lisaks vastastele võitlema ka Omaanis valitseva meeletu palavusega. «Seekord õnnestus abiga kõrgemalt poolt need kaks väravat ära lüüa.»

Tänases kohtumises sepistasid Eesti koondise väravad teisel poolajal vahetusest sekkunud mehed. Kohtumise lõpus andis Eesti koondise rünnakutele olulise panuse alles 82. minutil vahetusest sekkunud keskkaitsja Taavi Rähn, kelle hea peamäng valmistas vastastele kõvasti peavalu. Esmalt lõi Henri Anier viigivärava Rähni peaga antud söödu järel ning teise tabamuse eel pidas Rähn samuti karistusalas agaralt õhuvõitlust ning seejärel pääses peaga löögile Gert Kams.

«Väravad tulid selgelt tänu Rähni võimsale peamängule. Ta mängis kümme minutit ja aitas lüüa kaks väravat,» kiitis Rüütli kaitsjat. «Kokkuvõttes andsid kõik vahetused meeskonnale juurde ja tõid väljakule värskust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles