Imelist hooaega tegev West Brom seljatas Chelsea

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shane Long (keskel) aitas West Bromi võidule.
Shane Long (keskel) aitas West Bromi võidule. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas jätkab üllatamist West Bromwich Albion, kes alistas koduväljakul 2:1 Londoni Chelsea ja tõusis liigatabelis neljandale kohale.

West Brom asus juba 10. minutil Shane Longi väravast juhtima, kuid avapoolaja lõpus Eden Hazard viigistas. Teine poolaega algas taas hästi kodumeeskonnale, kui 51. minutil oli täpne Peter Odemwingie ning see jäigi kohtumise viimaseks väravaks.

Võiduga kerkis 23 punkti kogunud West Brom liigatabelis neljandale kohale, jäädes nüüd kolmandana jätkavast Chelseast maha vaid punktiga. Kodus 5:0 Aston Villa purustanud Manchester City kerkis 28 punktiga liidriks, kuid õhtul Norwichiga mängival Manchester Unitedil on võimalus neist võidu korral taas mööduda.

Tabeli teises otsas sai olulise võidu Southampton, kes alistas võõrsil 3:1 Queens Park Rangersi. QPR jätkab tabeli viimasena ja on ainsana võiduta.

Tänased tulemused:

Arsenal - Tottenham 5:2

West Brom - Chelsea 2:1

Liverpool - Wigan 3:0

Manchester City - Aston Villa 5:0

Reading - Everton 2:1

QPR - Southampton 1:3

Newcastle - Swansea 1:2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles