Tüdrukute koondised said teada EM-valikmängude vastased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall (Pilt on illustreeriv)
Jalgpall (Pilt on illustreeriv) Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti U17 tüdrukute jalgpallikoondis võõrustab 29. juulist kuni 3. augustini toimuvates EM-valikmängudes Norra, Horvaatia ja Rumeenia eakaaslasi.

Valikgruppidest pääsevad edasi kaks paremat ja parim 3. koha koondis.

Ühtekokku osaleb 2014. aasta U17 tüdrukute Euroopa meistrivõistlustel 44 koondist, kellest Saksamaa, Hispaania ja Prantsusmaa pääsesid otse teise ringi, korraldaja Inglismaa ei pea valiksarja läbima.

Eesti U19 tüdrukute koondis loositi 2014. aasta EM-valiksarjas 3. alagruppi, kus on vastasteks tiitlikaitsja Rootsi, Portugal ja Leedu.

Valikmängud peetakse 21.-26. septembrini 2013 Leedus. 11 valikgrupist pääsevad teise ringi kõik võitjad ja 10 paremat 2. koha saavutanud koondist. Ilma mängudeta pääsesid teise ringi Saksamaa, Inglismaa ja Hispaania. Finaalturniiri korraldaja Norra ei pea valikkohtumisi pidama.

Ühtekokku alustavad tiitli püüdmist rekordilised 48 koondist. Esmakordselt lööb naiste või tüdrukute tasandil kaasa Albaania.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles