Venemaa ralliportaal: Tänak võib nädala lõpus Fordi testida

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: SCANPIX

Venemaa ralliportaal almrally.ru kirjutab, et Qatar M-Sport rallitiim testib käesoleval nädalal autot uue hooaja avalöögiks olevaks Monte Carlo ralliks. Portaali andmetel on üks testijatest ka eestlane Ott Tänak.

Eile ja täna istub Ford Fiesta WRC roolis tiimi esisõitjaks palgatud norralane Mads Østberg, järgmisel kahel päeval on auto venelase Jevgeni Novikovi päralt, kolmanda mehena istub aga Fordi tiimi autosse soomlane Juha Hänninen. Pärast soomlast pidi autot testima veel üks piloot, kelle nime pole veel ametlikult avaldatud. Portaali andmetel peaks see aga olema just Ott Tänak.

Möödunud hooajal MM-sarjas Fordiga sõites kõikidel etappidel sõitnud Tänaku tulevik pole veel selge. Seni on Ford teatanud vaid lepingust Østbergiga ja kaheks ralliks sõlmitud kokkuleppest Hännineniga. M-Spordi juht Malcolm Wilson on lubanud, et teatab teise sõitja nime lähiajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles