Augsburg sai maailmameistrist spordidirektori

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal).
FC Augsburgi keskkaitsja Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg teatas, et klubi uueks spordidirektoriks saab 1990. aastal Saksamaa koondisega maailmameistriks tulnud Stefan Reuter.

Eelmise hooaja Bundesliga uustulnuk Augsburg võitleb hetkel liigasse püsimajäämise nimel. Augsburg, kes valmistub ette igaks stsenaariumiks, lisas lepingusse detaili, et Reuter jätkab klubiga ka 2. Bundesligas, vahendab Soccernet.ee.

Augsburg jääb poole hooaja järel püsimajäämist kindlustavast kohast maha 10 ja üleminekumängudele viivast kohast kolme punktiga, kuid 44-aastane endine poolkaitsja usub, et klubil on veel palju pakkuda.

Reuter mängis oma karjääri jooksul näiteks Torino Juventuses ja Müncheni Bayernis. Pärast mängijakarjääri lõppu on ta lühiajaliselt töötanud ka 1860 Müncheni ja Dortmundi Borussia võistkondade juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles