Eesti teatenelik alustas võimsalt, kuid lõpetas viimasena

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauri Kõiv
Kauri Kõiv Foto: Nordic Focus

Laskesuusatamise MK-sarjas tegi Eesti Oberhofis peetud meeste teatesõidus suurepärase avavahetuse, kui Kauri Kõiv andis teate edasi koguni neljandana. Viimaks langes noor meeskond aga 22 lõpetanud neliku seas viimasele kohale.

Kõiv pidi tiirudes kasutama vaid kahte varupadrunit, kuid teist vahetust sõitnud Martin Remmelg kõiki kuute. Sellegipoolest tuli tal sõita ka neli trahviringi. Kolmandat vahetust sõitnud Kalev Ermits tegi esimeses tiirus kolm trahviringi, kuid pääses püstitiirust vaid kahe varupadruni kasutamisega.

Ankrumees Siim Ala eksis tiirudes neljal korral, kuid pääses trahviringideta. Kokku jäi Eesti neliku arvele seega seitse trahviringi. Liidritele kaotati aga ringiga.

Võitis Venemaa nelik, kes ei sõitnud ainsatki trahviringi. 8,4 sekundiga kaotas neile Norra, kusjuures Emil Hegle Svendsen pidi viimases tiirus ära kasutama kõik kolm varupadrunit ja andis esikoha käest. Kolmas oli Saksamaa samuti ühe trahviringiga, kaotust võitjatele 39,3 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles