Chelsea käib Fellaini eest välja ligi 30 miljonit eurot

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini
Marouane Fellaini Foto: SCANPIX

Prantsusmaa ajalehe L'Equipe andmetel on Evertoni poolkaitsja Marouane Fellaini juba enne nädala lõppu liitumas Chelseaga.

25-aastast belglast on tugevalt seostatud Londoni klubiga ja ajalehe hinnangul on nad valmis tasuma pikakasvulise poolkaitsja väidetavat 27 miljoni euro suurust väljaostuklauslit, vahendab Soccernet.ee.

Evertoni staarist võib saada asendus Frank Lampardile, kes on suure tõenäosusega Chelseast jaanuaris lahkumas.

Fellainil on käimas viies hooaeg Merseyside'is ja selle aja jooksul on mees esindanud meeskonda 155 mängus ja löönud 29 väravat. Nendest hooaegadest on kõige edukam olnud just käimasolev, sest poolkaitsja on suutunud lüüa 16 mängus 8 väravat.

Fellaini oleks juba viies belglasest mängumees Chelsea meeskonnas. Pidevalt mänguaega teeniva Eden Hazardi kõrval kuuluvad meeskonna hingekirja veel laenul viibivad Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku ja Thibaut Courtois. Lisaks on reservide nimekirjas veel belgalased Lamisha ja Tika Musonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles