Ferrari kardab teha negatiivset ajalugu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefano Domenicali
Stefano Domenicali Foto: AFP / Scanpix
Ferrari vormel-1 meeskonna juht Stefano Domenicali kardab, et nende võistkond võib sel nädalavahetusel Bahreinis teha negatiivset ajalugu.

Sel hooajal pole Ferrari meeskond suutnud kolme etapiga veel ühtegi punkti koguda ning viimati alustati nii kehvalt 1981. aastal. Kuid mitte kunagi varem pole Ferrari ilma punktideta jäänud hooaja neljal esimesel etapil ja nüüd varitseb meeskonda oht teha ajalgu ja mitte heas mõttes, kirjutab Telegraph.

«Hooaja algus on olnud meie jaoks väga raske,» lisas Domenicali. «Teadsime, et Hiina etapil võib meil esineda probleeme ning arvatavasti juhtub sama ka Bahreinis. Loodetavasti oleme Hispaania GPks juba paremas hoos.»

Samas pole Ferrari meeskond tiitliheitlusest veel lõplikult loobunud.

«Hetkel ei ole meil ühtegi punkti ja vahe liidritega ainult suureneb. Sellegipoolest tahan rõhutada, et me ei ole veel loobunud heitlemast selle hooaja tiitlitele,» sõnas Domenicali. «Teoreetiliselt võib üks meeskond sel hooajal teenida veel 252 punkti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles