Kurtinaitis: Rocki ja Žalgirise võimalused on võrdsed

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis Foto: Ruslanas Kondratjevas

Vilniuse Lietuvos Rytase korvpallimeeskonna peatreener Rimas Kurtinaitis hindab Balti liiga poolfinaalis kohtuvate Kaunase Žalgirise ja Tartu Rocki võimalusi võrdseteks.

«Rock on meeskond, kes võib võita väga tugevaid vastaseid, ent järgmisel päeval kaotada 20 punktiga, neil puudub stabiilsus,» analüüsis Kurtinaitis. «Žalgirisel on aga teatud tase, millest allapoole nad ei lange. Tegemist on stabiilse meeskonnaga.»

Samas märkis Kurtinaitis, et Žalgirise mängijaid võivad häirida meeskonnaga seotud probleemid. «Leedu ajalehed arutavad iga päev, kas Žalgirist tabab pankrot hooaja lõppedes või juba enne kodust finaalseeriat,» teadis ta. «Mängijatele see muidugi hästi ei mõju, ent Žalgirise endise mängijana tean – me pole kunagi juhindunud suurest rahast, vaid soovist mängida.»

Meeskondade võimalusi kaaludes leidis Kurtinaitis, et poolfinaali saatuses on suurem roll Rockil. «Kui nad suudavad oma mängu peale suruda, tekib võimalus. Kindlasti on nende peamiseks relvaks hea häälestatus. Žalgirise pallurid on aga tasemelt tugevamad.»

Rocki ja Žalgirise vaheline poolfinaal algab reedel kell 19. Enne seda selgitavad finaali pääseja Rytas ja Riia ASK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles