Video: Felipe Melo sai vastase pihta sülitamise eest mängukeelu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi jalgpalliliit määras Galatasaray poolkaitsjale Felipe Melole (vasakul) vastasmängija Oguzhan Özayakupi pihta sülitamise eest neljamängulise võistluskeelu.
Türgi jalgpalliliit määras Galatasaray poolkaitsjale Felipe Melole (vasakul) vastasmängija Oguzhan Özayakupi pihta sülitamise eest neljamängulise võistluskeelu. Foto: SCANPIX

Türgi jalgpalliliit määras Galatasaray poolkaitsjale Felipe Melole vastasmängija Oguzhan Özayakupi pihta sülitamise eest neljamängulise võistluskeelu.

Intsident leidis aset pühapäevases Galatasaray 2:1 võidumängus Besiktase üle ning kummalgi mehel on toimunust oma versioon, millest ei taganeta. Tõsiasi on aga, et lisaks mängukeelule ootab Melot ees ka 10 000 euro suurune rahatrahv, vahendab Soccernet.ee.

«Jumal on tunnistajaks, et ma ei sülitanud kellegi pihta. Te võite vaadata igat võimalikku kaadrit mängust, suurendada seda nii palju kui tahate ja te ei näe mind kindlasti kellegi pihta sülitamas,» jäi Melo endale kindlaks.

«Melo sülitas minu pihta. Fernandes ja Selçuk Inan olid kohe minu kõrval ja nägid kõike,» väitis aga Özayakup.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles