Martin Padar: argus on ikka natuke patt

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raskekaalus võistlev Martin Padar..
Raskekaalus võistlev Martin Padar.. Foto: Raigo Pajula.
Euroopa judomeistrivõistlustel kuldmedali teeninud Martin Padar tunnistas ETV hommikuprogrammis Terevisioon, et on seni kartnud endale kõrgeid eesmärke seada.

«Ma olen kompamisi ja natuke ettevaatlikult seda teed käinud,» tunnistas 30-aastane raskekaalu Euroopa meister. «Eks argus on ikka natuke patt.»

Ehkki Padar on olnud juba mitmeid aastaid tiitlivõistlustel Eesti medalilootus, polnud tal seni kirkaimat autasu teenitud.

«Ei ole olnud kogu aeg tohutult selget sihti silme ees, nii halvasti, kui see ka ei kõlaks,» nentis Padar, kes kogunud tuntust ka telesarjas osalemise ja mõne skandaaliga. «On vahepeal tundunud, et igasugused muud asjad on ka lahedad. Samas ei ole kunagi olnud tunnet, et spordis on olnud koha peal tammumine.»

Padar tunnistas, et Londoni olümpiamängudeks peaks ta vanuse poolest olema elu tippvormis ning eestlane loodab seal mehetegusid teha. Samas ei välistanud ta varianti, et ka üks OM pärast Londonit tema  kavasse kuulub.

«Kui võtta näiteks profipoks, siis Evander Holyfield on 47-aastane, aga ikka poksib,» sõnas Padar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles