Galerii: lumetormis USA-le kaotanud Costa Rica esitab FIFA-le protesti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USA jalgpallikoondis alistas MM-valikmängus Costa Rica 1:0, kohtumine peeti tõelises lumetormis ning Costa Rica kavatseb tulemuse protesteerida.

USA läks Colorados peetud kohtumist 16. minutil Clint Dempsey väravast juhtima. Teisel poolajal muutus lumesadu veel tihedamaks ja tundus, et mäng katkestatakse, kuid 55. minutil tehti vaid ajutine seisak, et väljakut lumest puhastada.

Nii USA kui Costa Rica mängijad palusid kohtunikku, et ta laseks mängul jätkuda ja seda vilemees tegigi. Pärast matši lõppu olid aga kesk-ameeriklased maruvihased.

«See oli jalgpallile tõeliselt piinlik ja lugupidamatu,» vahendab Reuters Costa Rica peatreeneri Jorge Luis Pinto pahameelt.

Pinto arvates poleks tohtinud sellistes tingimustes mängu pidada ning tema sõnul esitab nende alaliit Rahvusvahelisele Jalgpalliliidule (FIFA) ametliku protesti.

«Meid rööviti,» oli ka Costa Rica mängija Christian Bolanos pahane. «Arvan, et kogu maailm vaatab ja mõtleb, mis mäng see selline oli. Kohtunikud ei suutnud mänguga toime tulla, kaotasime nende pärast kolm punkti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles