Prodrive’i juhi väide üllatas Grönholmi

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholm
Marcus Grönholm Foto: AP / Scanpix
Rallivõistkonna Prodrive juht Richard Taylor väitis hiljuti veebilehele wrc.com antud intervjuus, et meeskond on Marcus Grönholmiga arutanud osalemist 26.-28 juulini sõidetaval Poola rallil.

Kahekordsele maailmameistrile Grönholmile tuli see väide aga üllatusena, kirjutab mtv3.fi.

«Ma ei kujuta ette, kust selline jutt tulnud on,» oli Grönholm nõutu. «Prodrive küsis mõne kuu eest minu arvamust, et kas neil tasuks sellise võimalusega (et Grönholm Poolas stardib - toim) vaeva näha, ja mina ütlesin, et võin seda kaaluda. Seejärel pole aga midagi juhtunud. Prodrive pole minuga viimased kaks-kolm nädalat ühendust võtnud. Mind väga üllatas, et nad sellise avaldusega lagedale tulid.»

Kahekordne maailmameister Grönholm pole endiselt kindel, kas tahab ralliradadele naasta, ja langetab otsused kõhutunde järgi.

«See ongi naljakas, et ma ise ka ei tea, mis mulle siis õieti meeldiks,» möönisGrönholm. «Kas oleks vahva veel mõnel võistlusel sõita või ralliga igaveseks lõpparve teha.»

Soomlane tunnistab, et himu kiiresti sõita pole kuhugi kadunud, kuid takistuseks võivad saada iseendale seatud sihid.

«Peab veel vaagima ja mõtlema,» sedastas 2007. aastal ralli MM-sarjast lahkunud Grönholm. «Kindlasti oleks võistlemine lahe, aga ma tahaks veel edukas ka olla, nii et peab seda asja kaaluma.»

Viimati startis Grönholm koos kaardilugeja Timo Rautiaisega aprillis Portugali rallil. Soomlaste võistlusautoks oli Subaru Impreza, mille valmistas ette Prodrive.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles