Pärnul veerandajaga vaid neli punkti visata lasknud TTÜ võitis ülisuurelt

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ loobus Balti liigas osalemisest (punases).
TTÜ loobus Balti liigas osalemisest (punases). Foto: Andres Haabu

Eesti korvpalli meistriliigas võõrustas TTÜ Korvpalliklubi Pärnut ning võttis ülisuure 80:45 võidu.

Esimene veerandaeg möödus korvidevaeselt. Meeskonnad panid rohkelt rõhku kaitsetööle ning korvid tulid väga vaevaliselt, vahendab basket.ee. Alguses sai kerge algedu Pärnu, kuid kogu ülejäänud veerandi oli mäng tasavägine ning pisikesele pausile mindi viigiseisul 12:12. Teisel kümnendil sai TTÜ oma hoo täielikult üles, hakkides pärnakaid kaitses hästi, lastes neil kümne minuti jooksul visata vaid 4 silma, juhtides poolajaks 37:16. Teisel poolajal proovis Pärnu vahet vähendada, kuid närvilisus sai neist võitu ning TTÜ võitis kohtumise kindlalt 80:45.

«Teise veerandajaga otsustati mäng ära. Vastased lõhkusid oma agressiivse kaitsega meie rünnaku ning meil kadus seetõttu rütm ära. Nad olid paremini valmis ja tahtsid rohkem,» võttis KK Pärnu abitreener Rait Käbin mängu kokku.

Üleplatsimees oli 23 punkti toonud Kiur Akenpärg. Andrew Arnold ja Kristjan Makke toetasid teda mõlemad 11 silmaga. Pärnu poolelt tõi Augustas Peciukevicius 8 ning Rannar Raap 7 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles