Valga lõpetas korvpalli meistriliigas põhiturniiri võidukalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Ants Liigus

Korvpalli meistriliigas toimus täna õhtul üks kohtumine, kui Valga võõrustas kodusaalis TTÜ KK meeskonda. Ilma oma kahe põhijõuta – Kiur Akenpärgi ja Andrew Arnoldita mänginud TTÜ kaotas mängu kindlalt 61:81.

«Me mängime alati võidu peale. Kui me võidame olen nii mina, kui ka meeskond õnnelikud,» rääkis Valga peatreener Sandis Buškevics. «Nüüd hakkavad play-off’id, mis on parim aeg korvpallis. Me kavatsema võidelda kõigis kohtumistes. Ükskõik, et me ei ole enda veerandfinaalis favoriidid, kuid anname Tartule lahingu.»

Mängu esimesed minutid olid tasavägised. Seejärel tegi Valga 11:0 vahespurdi, juhtides veerandaja lõppedes 25:14. Teisel veerandil paisus vahe mitmel korral 20-punktiliseks ja enamakski. Siiski ei andnud TTÜ alla ning poolajaks oli nende kaotusseis taas vähenenud, seisuks 44:31. Teisel poolajal oli Tallinna meeskond täis uut indu ning Mooses Kaja ja Erik Keeduse korvidest vähendati vahet veelgi. Seejärel tegi Valga oma mängu korrektuurid ning vahe taastus. Valga võitis mängu lõpuks 20 punktiga 81:61.

Üleplatsimees oli 25 punktiga Joonas Järvelainen. Teda toetasid Edi Sinadinovic 16 ning Raitis Grafs 13 silmaga. Grafs valitses lauavõistlust, hankides sealt 12 palli. TTÜ poolelt jõudsid kahekohalise arvu punktideni Erik Keedus ja Mooses Kaja, kes tõid vastavalt 13 ja 10 punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles