Red Bulli tiimiboss: Webberi vastu pole mingit vandenõud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Webber
Mark Webber Foto: SCANPIX

Red Bulli vormel-1 meeskonna tiimibossi Christian Horneri sõnul on jutud Mark Webberi vastasest vandenõust täielikult valed.

Pärast Malaisia GP-etappi, kus Sebastian Vettel tiimikorraldusi eiras ja Webberist möödus ning etapivõidu võttis, oli Webber Hiina etapil kõrgendatud tähelepanu all, kuna austraallane avaldas nädalavahetuse eel, et soovib juhtunu unustada ja vormeliroolis enda oskusi näidata, vahendab AFP.

Paraku kujunes aga Hiina GP Webberi jaoks parajaks õudusunenäoks, kus esmalt läks aia taha kvalifikatsioon ning ta pidi võistlussõitu alustama boksiteelt, kuid ka pühapäevane sõit lõppes tema jaoks varakult, kuna pärast kokkupõrget Jean-Eric Vergne’iga boksist naastes kaotas Webber 16. ringil parema tagumise ratta.

Webber sai avarii põhjustamise eest karistada, lisaks sai Red Bull ebaturvalise boksipeatuse eest rahatrahvi.

Mõistagi tekitasid Webberi äpardused kõlakad, et tiim on tema vastu pööranud. «See on täielik rumalus,» sõnas Horner. «Unustage vandenõu. Meid huvitab, et kaks autot jõuaksid finišisse võimalikult kõrgel kohal. Kui keegi arvab, et meil on ühe või teise sõitja vastu mingisugune vandenõu, ei tea ta, millest räägib.»

«Mark teab täpselt, mis juhtus. Mingit vandenõud pole,» lisas Horner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles