Vormel-1 meeskonnad võivad registreerimistähtaega eirata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1
Vormel-1 Foto: AFP / Scanpix
Rahvusvahelise Autoliidu juht Max Mosley usub, et vaidlused seoses plaanitava eelarvepiiranguga vormel-1 sarjas võib viia selleni, et osa võistkondi võivad uueks hooajaks registreerimistähtaega eirata.  

Meeskonnad, kes teatavad enda osalemissoovist pärast 29. maid, peavad maksma lisatasu, kuid nad peavad arvestama asjaoluga, et vastu võetakse ainult 13 meeskonda, kirjutab f1-live.

«Arvatavasti registreerib tähtajaks kolm kuni kuus tiimi,» sõnas Mosley. «Võistkonnad saavad ennast kirja panna ka pärast tähtaega, kuid kui kohad saavad täis, siis lihtsalt rohkem tiime vastu ei võeta.»

Praegusest kümnest meeskonnast ähvardavad küll osa sarjast lahkuda, kuid samas on kuus kuni seitse võistkonda avaldanud soovi sarjaga liituda. Seega ei pruugi kõigile ruumi jaguda.

«Kui tiimid vormel-1 sarjaga ei liitu, siis nad peavad kiiresti otsustama, mida edasi teha. Kas luua oma sari, liituda mõne teise sarjaga või lõpetada tegevus?» lisas Mosley.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles