Mercedese boss: meie sõitjatepaar on vormel-1 sarja parim

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn.
Ross Brawn. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 meeskonna pealik Ross Brawn oli pärast tänast Bahreini etapi ajasõitu ülirahul nii Nico Rosbergi kui ka Lewis Hamiltoniga, nimetades neid vormelikarusselli praeguseks parimaks sõitjatepaariks.

Rosberg stardib homsele võistlusele esikohalt, Hamilton kihutas aga välja neljanda aja, kuid peab käigukastivahetuse tõttu rajale minema üheksandalt positsioonilt. «Nico tegi suurepärase ringi. Ütlesin juba aasta algul, et minu arvates on meil sarja parim sõitjatepaar ja täna nad tõestasid, et mul oli õigus,» sõnas Brawn MTV3-le.

«Lewisel oli hommikul probleeme, aga ta sai neist hästi üle,» kiitis Brawn Hamiltoni, kelle autot vaevasid ajasõidu eelsel vabatreeningul tehnikamured. «Ta küll kaotas viis kohta, aga võime temalt homme head võistlust oodata. Rehvide kulumise tõttu võib tulla üsna eriline sõit. Võimalik, et jahedamad olud tulevad meile kasuks,» leidis Brawn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles