Keel: kaotusseisus olles jaksasime kannatada

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Eesti võrkpallikoondist juhendamas.
Avo Keel Eesti võrkpallikoondist juhendamas. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Eesti meeste võrkpallikoondis alistas MM-valikturniiri avamängus Valgevene 3:1. Peatreener Avo Keel sõnas mängujärgselt, et vastas oli üsna noor, ent ühtlane ja kogenud meeskond.

«Valgevene oli tasemelt nagu võis eeldada, noor, ent ühtlane meeskond. Viimastel aastatl on nad palju edasi läinud ja kõvasti kogemusi saanud - koondise baasklubi mängib Venemaa meistriliigas ja ka Euroliigas,» sõnas juhendaja vastase kohta.

«Teises geimis murdusime, ei oskagi öelda, miks. Kolmandas geimis tegi Nõmmsalu (Jaanus Nõmmsalu –toim) ilusa serviseeria, lõi vist paar ässa ja oli ka üks trossi riivanud serv, kust punkti teenisime. Ja neljandas geimis jaksasime kaotusseisus olles ära kannatada ning tulime mängu tagasi. Lõpus saime kaitses palju raskeid palle kätte ja Juhkami (Martti Juhkami-toim) lõi tähtsad punktid ära,» lisas Keel.

Juhkami tõi Eesti parimana 20 punkti, Oliver Venno lisas 15 ja Ardo Kreek 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles