Eesti judokoondises käärib! Rothberg: ma ei mõista, mis toimub!

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksei Budõlin.
Aleksei Budõlin. Foto: SCANPIX

Varsti pärast Aleksei Budõlini valimist Eesti judokoondise peatreeneriks tulid ilmsiks esimesed erimeelsused, kui osa sportlasi ei soovinud koondise treeningutel osaleda ning vahepealsete kuudega on olukord muutunud ainult halvemaks.

«Ütlen otse: ma ei mõista, mis toimub. Minult on kõik ära võetud: laagrid, võistlused, stipendiumid. Need on kolm asja, mida vajan, ja kui pole neist ühtegi,» nurises Rothberg Õhtulehe veergudel. Rothberg tõi näite: Budõlin teavitas mõne nädala eest Põhjalat, et koondisega sõidavad Türgi laagrisse teiste seas Rothberg, Martin Padar, Juhan Mettis, kuid tegelikkuses jäid Padar ja Rothberg jäeti lõpuks koju. «Mul on selline tunne, et konkreetselt hoitakse omasid. Kui Aleksei (koondise peatreener Budõlin) ise veel sportis, ka hiljem saime suurepäraselt läbi. Asjad muutusid tema peatreeneriks saades,» imestas Rothberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles