Marius Aleksejev käis Šveitsis uue klubiga tutvumas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Täna hommikul Eesti meeste käsipallikoondisega Trondheimi EM-valikmängule sõitev väravavaht Marius Aleksejev viibis möödunud nädalal Šveitsis Wacker Thuni klubi juures, kus ta alates sügisest mängima hakkab.

Lõppenud hooajal Eesti meistrivõistluste parimaks mängijaks valitud Aleksejevi sõnul kulus esimene nädal peamiselt sisseelamiseks, kirjutab ERR Sport.



Pikka kohanemisperioodi Aleksejevil polnud, sest kohe möödunud esmaspäeval alustas klubi valmistumist uueks hooajaks.  «Põhiliselt tegelesin nädal aega üldfüüsilisega,» ütles Aleksejev, kellel on mulluste Šveitsi meistrivõistluste kuuenda koha klubiga kaheaastane leping.



Endise HC Kehra mängija Aleksejevi sõnul on tema uus meeskond noor ja agressiivne. 26-aastasest eestlasest on võistkonnas ainult üks vanem mängumees.



Mänguajaga ei tohiks mehel Wacker Thuni ridades probleeme tulla. «Nad arvestavad minu kui põhiväravavahiga. Teine väravavaht on tunduvalt noorem,» sõnas Aleksejev.



Tagasi Šveitsi lendab Aleksejev tuleval esmaspäeval ehk vahetult pärast EM-valikturniiri lõppu.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles