Hunt sai avakohtumises ohtralt mänguaega ja teenis kiidusõnu

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: AFP/SCANPIX

Margus Hunt sai Cincinnati Bengalsi esimeses hooajaeelses kohtumises Atlanta Falconsi vastu ohtralt mänguaega, tegutses jõuliselt ning avaldas kollanoka kohta muljet. Maailma ta ei vallutanud, kuid sai kenasti hakkama.

Hunt alustas tegutsemist teisel veerandajal. Esmalt murdis ta maha palliga vastase, siis pani koostöös teiste kaitseliini mängijatega vastase mängujuhi paaril korral surve alla. Veerandaja lõpus oli Hunt vastaste mängujuhti Dominique Davist kätte saamas, too libises küll haardest välja, kuid tegi hädasöödu, mille Bengalsi tagakaitsja Brandon Ghee vahelt lõikas. Järgneva rünnakuga sai Bengals touchdowni ning läks 17:3 juhtima. Kolmandal veerandajal aitas Hunt korra palliga Atlanta ründajat maha murda.

Mõistagi tutvustati Hunti televaatajatele, räägiti tema kettaheitjakarjäärist ja sattumisest jalgpalli juurde ning näidati tema parimaid esitusi ülikooli päevilt.

Netkommentaarides tõdeti, et Hunt mängis oma koha auga välja. Jõust ja kiirusest polevat eestlasel puudus, kuid õppimist on veel küllaga – kuidas käsi ja keha kasutada ning mängu lugeda. Arvati, et õige pea saab Hundist Bengalsi jaoks tõsine jõud. Atlanta fännid kurvastasid Twitteris, miks nende tiim Hunti ei draftinud.

Bengalsi kaitse domineeris, rünnak töötas ning võit tuli numbritega 34:10. Samas pole tulemusel suurt tähendust, sest hooajaeelsetes kohtumistes saavad põhimehed vähe mänguaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles