Kanepi: olin ebakindel, kuna polnud kaua mänginud

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi USA lahtiste avaringis
Kaia Kanepi USA lahtiste avaringis Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 27.) alistas USA lahtistel tennisemeistrivõistluste esimeses ringis 4:6, 7:6 (7:4), 6:1 ameeriklanna Vania Kingi (WTA 130.). 

«Esimes setis olin ebakindel, kuna pole pikalt võistlusmänge mänginud. Teises proovisin mängus sees püsida nii palju kui suutsin ja kolmandas vastane ka natuke murdus ning mina sain hea hoo sisse,» ütles ta oma kodulehele.

Teises ringis kohtub Kanepi 18-aastase slovakitari Anna Schmiedlovaga (WTA 105.), kes võitis otsustava seti kiires lõppmängus Stefanie Voegelte (WTA 49.). See saab olema Kanepi ja Anna Schmiedlova esimene omavaheline kohtumine. Teise ringi mäng peetakse tõenäoliselt kolmapäeval.

Kanepi teeb seekord kaasa ka paarismängus koos Sofia Arvidssoniga (Rootsi). Esimeses ringis on nende vastasteks Varvara Lepchenko (USA) ja Saisai Zheng (Hiina). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles