Zopp kaotas US Openi avaringis maratonmängu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Jürgen Zopp (ATP 256.) langes USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel konkurentsist avaringis, kui ta jäi 1:6, 6:3, 6:1, 3:6, 4:6 alla hispaanlasele Marcel Granollersile (ATP 43.).

Zoppi ja Granollersi kohtumine kestis kaks tundi ja 59 minutit. Eestlane lõi matši jooksul viis ning hispaanlane 13 serviässa. Topeltvigu jäi mõlema mehe arvele üheksa. Kokku võitis Granollers 132 ning Zopp 116 pallivahetust.

Kuigi vihm tegi US Openi ajakavas suuri korrektiive, siis otsustati naiste üksikmängu teise ringi kohtumised edasi lükata ning seetõttu õnnestuski Zoppil ja Granollersil oma avaringi kohtumine ikkagi ära pidada.

Kaia Kanepi teise ringi kohtumine slovakitari Anna Schmiedlovaga lükatigi edasi ning väljakule tullakse täna Eesti aja järgi kell 18.00. Kanepi ja Schmiedlova kohtumine on kavas kuuenda väljaku esimese matšina.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles