Levadiaga liitus Soome noortekoondislane

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jere Aallikko.
Jere Aallikko. Foto: FC Levadia

FC Levadia sõlmis täna töölepingu Soome U19 noortekoondise poolkaitsja Jere Aallikkoga. Pikk leping seob Soome jalgpalli tulevikulootust seitsmekordse Eesti meisterklubiga kuni 2016. aasta jalgpallihooaja lõpuni.

Imatralt pärit poolkaitsja, kes on kohaliku Imatra Palloseura kasvandik, kuulus viimased poolteist aastat maineka Ungari klubi Budapesti Honvédi noorteakadeemiasse. Tänavu 22. märtsil osales ta Soome U19 noortekoondise ridades maavõistlusmängus Austria vastu.

«Tunnen siirast heameelt FC Levadiaga liitumise üle. Tegemist on Eesti tippklubiga, mis aastate jooksul ka Euroopas silmapaistvalt mänginud. Meeskond võttis mind hästi vastu, kõik mängijaid on väga toredad ja võistkonna sisekliima suurepärane. Kaasmängijad valdavad inglise keelt, treenerid ka soome keelt. FC Levadia treeningbaas Maarjamäel asub väga kaunis piirkonnas ning pakub meeskonnale häid tingimusi,» ütles Aallikko FC Levadia pressiteenistusele.

«Meie meeskonna suur eesmärk sellel hooajal on Eesti meistritiitel. Usun, et oleme suutelised oma sihi saavutama. Mina pean esindusmeeskonda pääsemiseks veel vormi koguma, kuid aitan kaaslasi nii palju kui võimalik teekonnal meistritiitli poole,» lisas soomlane.

FC Levadia peatreener Marko Kristal näeb Aallikkos head täiendust keskväljale. «Jere on noor ja väga andekas mängija, kellel on oma ea kohta väga hea tehnika ja platsinägemine. Ta on Ilja Antonovi tüüpi ründav poolkaitsja, kes vajadusel suudab mängida ka äärtel. Mulle meeldib tema suutlikkus maksimaalselt keskenduda, kogu vajalik kvaliteet tippmängijaks saamiseks on Jerel olemas. Kõik sõltub temast endast. Hetkel pole Jere veel mänguvalmis, aga järgmist hooaega silmas pidades on ta meie jaoks väga vajalik täiendus,» leidis Kristal.

Levadia on hetkel 61 punktiga liigatabelit juhtimas, Nõmme Kalju hoiab 56 punktiga teist koha ja 51 punkti kogunud Sillamäe Kalev on kolmandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles