Eesti naispaarid pälvisid Soomes kaksikvõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Liis Graumann (paremal) oma eelmise partneri Natalja Bratuhhinaga.
Mari-Liis Graumann (paremal) oma eelmise partneri Natalja Bratuhhinaga. Foto: Keete Puri.

Soome rannavõrkpallisarja avaetapil Helsingis Hietsu Openil pälvisid esikoha Mari-Liis Graumann - Polina Bratuhhina, kes alistasid finaalis samuti vaid võite tunnistanud Kristel Kiens - Kertti Külma 2:0 (13, 14).

Poolfinaalis olid Graumann - Bratuhhina üle Soome paarist Taru Lahti - Riikka Lehtonen 2:0 (15, 16) ja Kiens - Külm Merja Korhonen - Kirsi Hyttinenist 2:0 (12, 16), vahendab volley.ee.



Meeste jõuproovi esikohamatšis kaotasid Kaarel Kais - Argo Arak Läti paarile Janis Šmedinš - Ingars Ivanovs 0:2 (-18, -10). Samad võistkonnad olid vastamisi ka neljandas ringis ja ka siis olid 2:0 (11, 16) võidukad lõunanaabrid.



Poolfinaalis alistasid Kais - Arak Toms Šmedinš - Artis Caicsi (Läti) 2:0 (19, 17). Teine Eesti võistkond Maksim Petrov - Valeri Aleksejev jäi kahe võidu ja kahe kaotusega jagama üheksandat kohta.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles