Briti poksija sõitis jalgratturile otsa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti poksija Amir Khan.
Briti poksija Amir Khan. Foto: SCANPIX

Briti poksija Amir Khan sõitis pühapäeva õhtul oma kodulinnas Boltonis otsa noorele jalgratturile, õnnetuse tagajärjel viidi rattur haiglasse.

22-aastase Khani Range Roverilt löögi saanud ratturil tuvastati haiglas peavigastus, kuid see pole eluohtlik, vahendab The Sun.

«Pühapäeva õhtul kell 21.40 teatati politseile liiklusõnnetusest Boltonis Moor Lane’il, kohalesõitnud politseinikud tuvastasid, et Range Rover oli jalgratturile otsa sõitnud,» kinnitas Manchesteri politsei esindaja. «Ratturil oli kerge peavigastus ja ta viidi esmaabi saamiseks haiglasse, ent vigastus ei ole eluohtlik. Keegi teine kokkupõrkes vigastada ei saanud.»

Pärast tunnistajate ülekuulamist teatas aga politsei, et poksija polnud kokkupõrkes süüdi ning avarii uurimine lõpetati.

2004. aastal teismelisena Ateena olümpiamängudel kergkaalus hõbemedali võitnud Khanil on varemgi politseiga pahandusi olnud. 2007. aasta oktoobris mõisteti ta süüdi hooletus sõitmises.

Nimelt ületas Khan oma BMW-ga ristmiku punase tulega, sõites otsa jalakäijale. 55-aastasel Geoffrey Hattonil tuvastati jalaluumurd.

Karistuseks võeti Khanilt kuueks kuuks juhtimisõigus ning ta pidi maksma 1000 naelsterlingu suuruse trahvi.

Kolm kuud hiljem oli ta varasemate kiiruseületamiste eest taas kohtus. Tunnistusi andnud politseiniku sõnul kihutas poksija kui hullumeelne ning radar mõõtis tema tippkiiruseks 250 km/h.

Selle eest karistati Khani 1000 naelsterlingu ja 42-päevalise sõidukeeluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles