Sügisjooksu võit läks Lätti

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB sügisjooks eelmisel aastal.
SEB sügisjooks eelmisel aastal. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna kesklinnas toimuva Eesti suurima spordiürituse - SEB sügisjooksu võit poolmaratonis läks Lätisse. Mareks Floroseks võidutses 21,1 kilomeetri distantsil ajaga 1:07.34.


Teise koha sai Taivo Püi, kes kaotas Floroseksile 42 sekundiga. Et Püi oli finišis kiireim eestlane, pälvis ta poolmaratoni Eesti meistritiitli. Kolmanda koha ja Eesti MV hõbeda sai Aleksei Markov ajaga 1:08.54. Eesti MV pronksmedal kuulus vanameister Vjatšeslav Košelevile, kes oli finišis neljandana ajaga 1:09.20.



Naistest läks esikoht leedulannale Raza Drazdauskaitele, kes üldarvestuses finišeerus 14. ajaga 1:12.54. Teine oli lätlanna Jelena Abele ajaga 1:17.28 ning kolmas Eesti meistritiitli pälvinud Jekaterina Patjuk ajaga 1:18.35. Eesti MV hõbeda sai Külli Pirksaar ning pronksi Evelin Kärner.



Meeste 10 km distantsil oli parim Tiidrek Nurme ajaga 30.04, teine oli Marius Diliunas 30.17ga ning kolmas lätlane Valerijs Zolnerovics 30.25ga.



Kesklinnas toimuv X SEB Tallinna sügisjooks tõi esialgsetel hinnangutel starti poolmaratonis, 10 km distantsil ja kepikõnnis enam kui 10000 osalejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles