Ecclestone: mul on Briatorest kahju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: AP / Scanpix

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone tunnistas, et on kurb, et tema lähedane sõber Flavio Briatore sel viisil F1-st lahkuma pidi.

Renault teatas eile, et tiimiboss Briatore ja peainsener Pat Symonds lahkuvad meeskonnast ning et tiim ei kavatse vaidlustada neile esitatud süüdistusi seoses mulluse Singapuri MM-etapiga, kirjutab Planet-F1.

«Ausalt öeldes on mul temast kahju,» avaldas Ecclestone. «Olen üllatunud, et selline asi juhtuski ja olen üllatunud, et nad otsustasid lahkuda.»

Hoolimata sellest, et Briatore ja Symonds tiimist lahkusid, peavad Renault’ meeskonna esindajad siiski ilmuma esmaspäeval Rahvusvahelise Mootorispordi Nõukogu (WMSC) erakorralisele istungile Pariisis.

Kuna süüdlased on meeskonnast lahkunud, on üsna tõenäoline, et WMSC ei määra Renault’le kõige karmimat karistust.

«Mul pole aimugi, mis juhtub. Eks peame ootama ja siis saame teada,» ei soovinud WMSCsse kuuluv Ecclestone Renault’ võimalikku karistust kommenteerida.

Rahvusvahelise Autoliidu (FIA) süüdistuse järgi mõjutas Renault eelmise aasta Singapuri MM-etapi tulemusi, paludes ühel oma piloodil, Nelson Piquet juunioril meelega põhjustada avarii, et turvaauto rajale tuleks ja annaks eelise tiimi esinumbrile Fernando Alonsole. Kokkumängu tulemusena teeniski Alonso esikoha.

Kuigi FIA võiks sellise rikkumise eest Renault' MM-sarjast välja visata, siis tõenäoliselt nii karmi karistust neile siiski ei määrata.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles