Ronaldo: Messi väärib kuldpalli

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi
Lionel Messi Foto: CLAUDE PARIS/AP

Real Madridi superstaar Cristiano Ronaldo usub, et Reali suurima rivaali Barcelona täht Lionel Messi oleks igati vääriline võitja selle aasta Balon d'Orile.

Eelmine aasta võttis suurepäraste esitusega Manchester Unitedi nii Inglismaa Premier League'i kui ka Meistrite liiga võidule aidanud Ronaldo selle tiitli endale, kuid sel aastal on samasuguse trikiga hakkama saanud Messi, kellele ka Ronaldo oma mantli on nõus ära andma, vahendab soccernet.

«Ta on favoriit. Ta võitis Meistrite liiga, Primera liiga tiitli. Miks mitte tema? Kui ta selle võidab, siis on ta seda väärt,» ütles Ronaldo intervjuus France Footballile, kes hinnatud Balon d'Ori välja annab.

Portugaallane tunnistas ka, et Barcelona on veel Realist parem tiim: «Barcelona mängib meist paremat jalgpalli, aga miks? Sellepärast, et nad on juba mitu hooaega koos olnud, mitte kaks kuud. Barca on meist täna parem, aga tähtis on see, kes hooaja lõpus ees on.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles