Eesti kriketimeeskond purustas Läti

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kriketimeeskond.
Eesti kriketimeeskond. Foto: www.cricket.ee

21. juunil toimus järjekordne kriketimatš Eesti ja Läti koondiste vahel, kusjuures varasematel aastatel on Läti meeskond Eestist alati üle olnud.

Sellel korral aga purustas Eesti koondis Läti totaalselt, võites 9 wicketiga (maksimaalselt oleks saanud võita 10-nega). 

Mängu avas ametlikult Briti suursaadik Eestis, kes tegi ka mängu avaviske. Ametliku kohtumise formaadiks oli 35 pallimisvooru meeskonna kohta. 

Eesti meeskond lasi vastastel lüüa vaid 83 jooksu saades juba 22-ks pallimisvooruks kõik Läti meeskonna lööjad mängust välja. Matši parimaks mängijaks tunnistati Eestit esindanud Vineeth Govind (4 wicketit/andes ära 10 jooksu).

Kuna esimene mäng lõppes Läti jaoks kiirelt ning suure kaotusega otsustati mängida 12 pallimisvooruline lisamatš, mille võitis taas Eesti koondis ning seda ülekaaluka 58 jooksuga.

Matši parimaks mängijaks tunnistati Eestit esindanud Tim Heath, kes lõi suurepärased 100 jooksu 42 palli vastu mis on seni Eesti koondise mängija parim tulemus rahvusvahelises mängus.

Pühapäeval, 22.06 toimunud korduskohtumise võitis samuti Eesti meeskond 55 jooksuga kusjuures Läti vastu mängis sel korral B-koondis. Matši parimaks mängijaks tunnistati Eestit esindanud Shivalinga Arunachalam (64 jooksu Läti vastu).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles