Belgia jalgpallur teeskles hambavalu, et pääseda mängust Eestiga?

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgia koondis loodab tulevikus suuri tegusid Thomas Vermaelenilt (paremal) ja Marouane Fellainilt. Klubijalgpalli mängivad mõlemad Inglismaa kõrgliigas.
Belgia koondis loodab tulevikus suuri tegusid Thomas Vermaelenilt (paremal) ja Marouane Fellainilt. Klubijalgpalli mängivad mõlemad Inglismaa kõrgliigas. Foto: EMPICS Sport/Scanpix
Inglismaa meistriliiga klubi Evertoni belglasest poolkaitsja Marouane Fellaini koondisekarjäär on ohus, kuna uus peatreener Dick Advocaat ei poolda mehe üleolevat suhtumist.

Üks tüliõunu oli kuu aega tagasi Tallinnas peetud mäng Eestiga, millest Fellaini puudus, sest tal tõmmati välja tarkusehammas ja valu olevat läinud nii suureks, et ta pidi vahetult enne kohtumist arsti poole pöörduma. Advocaat nõudis, et siis peaks mees ka järgmisest klubimängust puuduma, kuid Evertoni eest oli Fellaini taas rivis, vahendab Õhtuleht Online.

«Leian, et tegu oli väga imeliku looga. Meil oli ikkagi MM-valikturniiri mäng ja sellest ta loobus, kuid klubi eest võis mängida?» imestas Advocaat. «Minu hinnangul oli tegu koondislasele sobimatu käitumisega.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles