Johannsoni koduklubi sai eurosarjas kaotuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Johannson
Martin Johannson Foto: hckehra.ee

Käsipallur Martin Johannson ja tema tööandjast Kreeka klubi Filippos Verias pidid Euroopa Challenge Cupi 3. ringi avakohtumises võõrsil 1600 pealtvaataja ees tunnistama Rootsi klubi Ystad IFi paremust 28:36 (13:18).

Tänavu kõikides kontrollkohtumistest ja Kreeka meistriliiga mängudes stabiilselt vähemalt poole mängust mänguaega saanud Johannson üllatuslikult platsile ei pääsenudki, vahendab HC Kehra kodulehekülg.

«Treener mängitas algkoosseisu algusest lõpuni, tavapärased vahetused unustas millegipärast üldse tegemata,» lausus hämmeldunud Johannson. «Me ei suutnud nende tempos lõpuni püsida, kuigi saime 15 minutit enne lõppu vahe kahe väravani.»

Eelmisel hooajal Kaupo Palmari koduklubiks olnud Ystad IFi kasuks viskas Rootsi koondise paremäär Nicklas Ekberg kaheksa ning ekskoondislasest kogenud mängujuht Sebastian Seifert kuus väravat.

Korduskohtumine peetakse käesoleva nädala lõpus Kreekas.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles