Leht: Hiddink lahkub peagi Vene koondise peatreeneri ametist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guus Hiddink
Guus Hiddink Foto: AFP / Scanpix

Venemaa jalgpallikoondise peatreener Guus Hiddink võib peatselt ametist lahkuda, et keskenduda Londoni Chelseale, kirjutab laupäeval ajaleht Guardian.


Väljaande kinnitusel saab Hiddinkist peatselt Chelsea tehniline direktor.

Lehe andmetel võib Hiddinki asemel Vene koondise peatreeneriks saada 44-aastane itaallane Roberto Mancini, kes on tööta alates 2008. aasta maist ning väisas kaks nädalat tagasi Venemaad, osaledes mitmel Vene meistrivõistluste matšil.

«Ma arvan, et minu tulevik selgub üsna peatselt,» ütles Hiddink reedel ajalehele Sovetski Sport, lisades, et ootab vastavat otsust detsembris või jaanuaris.

«Chelsea omakorda ei varja, et ootab Hiddinkit avasüli,» osutab Guardian.

«Hiddink on minu sõber. Kui tal on aega, võib ta tulla Chelseasse ja me võime treeneritööd teha üheskoos. Siin pole probleeme,» ütles Briti klubi peatreener Carlo Ancelotti.

Leht toob ära ka mõne vaatleja arvamuse, kelle hinnangul on Hiddink pettunud töös Vene koondisega. Käesoleval aastal on ta viibinud Venemaal kõigest 30 päeva.

Lisaks sellele osutab Guardian, et Hollandi treeneri võimalik tagasiastumine võib toimuda seoses Vitali Mutko lahkumisega Venemaa Jalgpalliliidu juhi kohalt ning jalgpalliklubi Zenit endise presidendi Sergei Fursenko määramisega sellesse ametisse. Ajalehe hinnangul soovib Fursenko määrata «võtmeametitesse omi inimesi, samuti üritab ta välja vahetada Hiddinki».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles