Kohast ilma jäänud Hülkenberg Ferrari peale vimma ei kanna

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Hülkenberg.
Nico Hülkenberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja piloot Nico Hülkenberg oli väidetavalt Ferrari tiimi üks järgmise aasta kandidaatidest, ent kohast ilma jäänud noormees enda sõnul Ferrari peale vimma ei kanna.

Pärast Ferrari ühe praeguse piloodi Felipe Massa lahkumisteadet oli Hülkenberg üks järgmise hooaja spekuleeritavatest sõitjatest, ent Ferrari valis Fernando Alonso kõrvale hetkel Lotuse rooli keerava maailmameistri Kimi Räikköneni. Sauberis sõitev Hülkenberg meeskonna otsuse peale pahane ei ole.

«Ei, ausõna üldse mitte,» vastas Hülkenberg küsimusele, kas ta on Ferrari peale pahane. «Ma arvan, et meie omavaheline läbisaamine on sama hea ja positiivne nagu alati,» vahendas piloodi sõnu ESPN.

26-aastane Hülkenberg lisas, et kavatseb keskenduda olevikule. «Muidugi on Ferrari eest sõitmine midagi täiesti erilist - see on peaaegu iga piloodi unistuseks. Aga praeguseks on see ajalugu ning seetõttu pole mõtet olukorra üle kurvastada. Praegu on oluline taas keskenduda oma esitustele, eriti eesoleval nädalavahetusel, ja näidata järgmistel sõitudel häid tulemusi ning alles siis otsida tulevikuks sobiv lahendus,» rääkis Hülkenberg.

Eesoleval nädalavahetusel sõidetakse SIngapuris hooaja 13. etapp. Sarja liider on võimsalt Sebastian Vettel (222 punkti), teisel kohal on 169 punktiga Alonso, kolmandat kohta hoiab Lewis Hamilton (141 punkti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles