Heitlus meistritiitli nimel jätkub: Kalju alistas Levadia

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju rõõmustamas.
Nõmme Kalju rõõmustamas. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel kohtusid täna Kadrioru staadionil turniiritabeli kaks esimest: FC Levadia ja Nõmme Kalju. Põnevas mängus suutis Kalju 2:1 tabelis esikohta hoidva Levadia alistada ning heitlus meistritiitli nimel jätkub, kui kahe esimese meeskonna vahe kahanes vaid kahele punktile.

Kalju - Levadia (mängu käik):

Kalju läks 16. minutil Eino Puri väravast juhtima, ent poolaja keskel teenis Levadia penalti, mille realiseeris Dmitri Kruglov. Pärast 1:1 seisuga lõppenud avapoolaega jäi Levadia teisel poolajal vähemusse, kui teise kollase kaardi ning sellega kokku punase kaardi ja eemaldamise teenis Aleksei Jahhimovitš. Teise poolaja keskel viis Puri oma teise väravaga Kalju 2:1 juhtima ning see jäi ka lõppseisuks.

Tabeliseis: 1. FC Levadia 70 punkti/29 mängu, 2. Nõmme Kalju 68/29, 3. Sillamäe Kalev 60/29, 4. FC Flora 55/29, 5. Paide linnameeskond 38/30, 6. FC Infonet 34/29, 7. Narva Trans 27/29, 8. Tallinna Kalev 25/28, 9. Tartu Tammeka 25/28, 10. FC Kuressaare 11/29.

Enne mängu:

Mõlemad meeskonnad on praeguseks pidanud 28 kohtumist ning Levadia on 70 punktiga esikohal, teisel positsioonil oleval tiitlikaitsjal Kaljul on kirjas 65 silma. Kuna mõlemal tiimil on hooaja lõpuni jäänud koos tänasega kaheksa kohtumist, siis võib tänane omavaheline matš mõjutada suurel määral tänavust tiitliheitlust. Kohtumine algab kell 17.00.

Sel hooajal kohtuvad Kalju ja Levadia omavahel ühe korra veel, kui järgmise nädala teisipäeval mängitakse taas Kadrioru staadionil. Premium liigas on klubid sel hooajal omavahel seni kahel korral vastamisi läinud – esimesel juhul võitis Kalju 1:0 ja teisel korral Levadia 1:0.

Tänases teises kohtumises võõrustab Sillamäe Kalev Paide linnameeskonda. Selle kohtumise otsepilti saab jälgida Postimehe vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles